Wie zijn wij?

Evelyn Keijser richtte samen met Ton Rombout in 1986 CODE, Informatie- en communicatieverzorging op. Hoewel de accenten anders zijn komen te liggen, verzorgt CODE nog steeds informatie en communicatie, nu echter ook vaak internationaal.

Evelyn Keijser is de 'wizzgirl' in het gezelschap. Zij is systeemontwerper/programmeur van origine en zorgt dat ons bedrijf technisch, organisatorisch en communicatief reilt en zeilt. Tevens verzorgt zij de fotografie, indien nodig.

Ton Rombout geeft adviezen over benadering van klanten, workflows, crossmedia en marketing voor bedrijven. Hij heeft een lange staat van dienst in het uitvoeren van allerlei speciale communicatie- en adviesprojecten.

Het team omvat twee andere vaste medewerkers (Lisa studeerde creative science en schrijft leesbare en intrigerende teksten en Julia is filmproducent en maakt prachtige foto’s). Daarnaast beschikt CODE over velerlei contacten in de branche om werkzaamheden uit te voeren, zoals docenten, vertalers voor specifieke talen en tekstschrijvers in heel Europa.

Evelyn Keijser Ton Rombout