Wat doet CODE? - Advies

CODE heeft in 26 jaar tijd een enorme kennis opgebouwd van communicatieprocessen, zowel in de grafische industrie, de communicatiebranche, bij uitgeverijen als bij opdrachtgevers. Ton Rombout geeft adviezen over strategische kansen en mogelijkheden voor grafische bedrijven, uitgeverijen en reclamebureaus. Ook geeft hij regelmatig adviezen aan corporate bedrijven en instellingen op het terrein van hun (cross media) communicatieprocessen. Hij oriënteert zich wereldwijd op ontwikkelingen op het terrein van communicatie.

Recent adviseerde hij een sign productiebedrijf hoe ze hun volledig geautomatiseerde productieproces plus hun mogelijkheden om producten volledig in unieke uitingen te personaliseren, naar hun potentiële klanten moeten communiceren. Dit resulteerde in een tweetal folders en een totaal daarop herschreven website.

Ook adviseerde hij een grote internationale fabrikant van industriële productieprinters over hun communicatie naar afnemers van deze printsystemen. Dat resulteerde in een communicatieplan, een white paper waarin de voordelen van dergelijke systemen worden uitgelegd en een aantal persberichten en artikelen die ruimschoots door de vakpers wereldwijd zijn opgenomen.

Bel Ton Rombout: 0031 (0) 6 53 41 97 93, of stuur hem een e-mail via informatie@code-nl.com.